top of page
IMG_3449_Facetune_22-08-2021-13-08-23_edited.jpg

Hallo

Wie is DST....

  • Instagram
  • Facebook

Mijn verhaal

Daan Stoffels

Bouwjaar 1996. Van monteur naar engineer, van engineer naar internationaal service engineer en uiteindelijk zijn passie gevonden in Social Media Marketing.
Door zijn beroep als internationaal service engineer heeft Daan de hele wereld over gereisd. Hij heeft oog en feeling voor het leveren van kwaliteit aan klanten. Dit staat dan ook hoog bij hem in het vaandel.

Door zijn beroep als internationaal service engineer heeft Daan geleerd om altijd klantgericht te zijn. Die klantgerichtheid past hij nu toe in de verkoop van zijn producten. Gereedschappen en verbruiksartikelen die Daan dagelijks gebruikt in zijn werk, leidde er naar toe dat hij veel merken en soorten producten heeft uitgeprobeerd. Ergernis speelde hier vaak een rol bij, doordat de producten niet de kwaliteit konden waarborgen, waar hij naar opzoek was. Dit zorgde ervoor dat Daan opzoek ging naar producten, welke zijn verwachting wel konden behalen. Dit groeide uit tot een grotere lijst aan producten. Hier stond het idee uit om deze producten te gaan testen, branden en verkopen met de wetenschap dat hij klanten een 100% tevredenheid garantie kon geven. Nu is het dan eindelijk zover en kunnen zijn klanten genieten van kwalitatieve producten, welke zij kunnen vertrouwen tegen een betaalbare prijs.

Goed is niet goed genoeg, Daan is pas tevreden als zijn klanten dat ook zijn!

Contact

Ik zoek altijd naar nieuwe mogelijkheden

Let's connect!

bottom of page